מסעדת אברטו

אחרי שנים בהן עבד במיטב המטבחים בארץ והעולם, בהן מסעדת שני כוכבי המשלן של מושיק רוט בהולנד, ב-'כתית' של מאיר אדוני וכשף 'המזללה', חבר השף אסף שטרן אל היזם צחי צוק וייסד את מסעדת השף הים תיכונית ABERTO  (באיטלקית: התנהגות אצילית. במסעדת השף של מלון ליר , ABERTO – בניצוחו של אסף שטרן, תוכלו ליהנות ממטבח עכשווי מענג המשתמש בחקלאות מקומית ועונתית תוך הסתמכות על ספקי מזון אורגניים ויצרנים ארטיזנלים מהאזור. למסעדה שלושה אזורי ישיבה, בוסתן מוקף בצמחייה ירוקה הצופה אל גינת התבלינים של המלון, לאונג' בר המשמש את אורחי המלון ביום ופעיל כבר אינטימי בשעות הלילה, וחלל מסעדה מרכזי הכולל מטבח פתוח וחלון רחב המאפשר צפייה למתרחש במטבח ומאפשר לאורחי המסעדה לחוש חלק מתהליך ומהקסם המתבשל במטבח. תאורת המסעדה והלאונג', הינה חלק מגולת הכותרת העיצובית במקום, התאורה מורכבת מכ- 200 מנורות קריסטל עתיקות וחדשות שנתלו בפריסה מיוחדת ויוצרות שנדליר ענק ומרהיב. 
 
 
הזמן